Trattoria Sophia is gelegen in het Lloydkwartier in Rotterdam-West. Hier ervaar je de gemoedelijke, ongedwongen sfeer terwijl je geniet van de pure, Italiaanse keuken. Voor een diner of lunch maken we gerechten die gericht zijn op authentieke Italiaanse kwaliteit. Versheid, eenvoud en liefde staan bij ons centraal. 

Groepen & zakelijke bijeenkomsten

Trattoria Sophia heeft twee zalen die voor verschillende gelegenheden gebruikt kunnen worden. Op de eerste verdieping van het restaurant, bevindt zich een zaal die wordt gekenmerkt door de grote wijnkast langs de gehele wand. Door de huiselijke sfeer is deze ruimte perfect voor een mooie Italiaanse lunch of een diner.
Op de begane grond beschikken we over een zaal die (indien gewenst) een privé ingang heeft. Deze zaal leent zich perfect voor vergaderingen of andere zakelijke bijeenkomsten. Een beamer met beeld en geluid is aanwezig in de zaal.
Je kunt hierbij kiezen uit verschillende menu opties. Voor de invulling van de menu’s houden we graag rekening met eventuele voorkeuren en dieetwensen.
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 
sidebar-image

Welcome to Gaspard, an online haven for true coffee lovers.